De ce sa alegi ferestrele ADF pentru locuinta ta?

/ / Fereastra ADF

Atunci cand construiesti sau renovezi o casa, este normal sa pui accentul pe calitate, in fiecare stadiu al lucrarilor. Este de la sine inteles ca nu poti sa pierzi din vedere un aspect foarte important: alegerea celor mai potrivite ferestre. Vrei sa faci cea mai buna alegere, deoarece o fereastra selectata cu simt de raspundere si in cunostinta de cauza, te ajuta sa ai o locuinta confortabila, te protejeaza de zgomotele exterioare, te ajuta sa ai lumina naturala si nu in ultimul rand, te ajuta sa faci economie la cheltuielile de intretinere.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi ferestrele?

Calitatea ferestrelor ar trebui sa primeze atunci cand iei decizia de cumparare. Dar, ce se intelege prin calitate? La ce trebuie sa fii atent? Sfatul nostru este sa iei in considerare urmatoarele criterii: durabilitatea, izolarea fonica, securitatea si manevrabilitatea. Si nu uita de partea de design!

De ce sa te orientezi catre ferestrele ADF, atunci cand iti doresti ce este mai bun pentru caminul tau?

Este adevarat ca in cei peste 24 de ani de cand activam in piata, am reusit sa avem un portofoliu impresionant de clienti multumiti, pe care i-am consiliat in alegerea ferestrelor si usilor pentru casele lor. Dar nu o sa iti vorbim despre clientii care ne-au ales de-a lungul timpului, ci o sa lasam produsele noastre sa vorbeasca pentru noi. La final, vei observa de ce avem atat de multi clienti multumiti.

Daca vrei sa optezi pentru ferestre de calitate superioara iti propunem sa alegi unul dintre urmatoarele modele: ADF Exclusiv, ADF Design, ADF Premium si ADF Smart Alu. Alegerea o vei face, cu siguranta, in functie de nevoile pe care le ai si de bugetul alocat, insa consideram benefic sa iti trecem in revista cateva detalii despre fiecare model in parte.

ADF Exclusiv este solutia de top pe care compania noastra o ofera, avand cea mai buna performanta energetica din gama noastra de produse. In plus, ofera rezistenta statica sporita. Formele minimaliste ale profilului PVC ii confera un design modern, indiferent de cerintele arhitecturale indreptate spre forme drepte sau rotunjite.

Din punct de vedere tehnic, fereastra ADF Exclusiv prezinta urmatoarele caracteristici:

 • Adancime de constructie 92 de mm, profil Salamander cu 6 camere de izolare;
 • Rigidizare standard cu otel zincat inchis pe toc, de 2 mm;
 • Geam termoizolant triplu de 52 sau 60 mm;
 • Distantier termic DuraTherm, care ii consolideaza nivelul de calitate;
 • Sistem de profile cu 3 garnituri;
 • Feronerie antiefractie;
 • Datorita perfromantei energetice ridicate, se preteaza pentru case pasive.

ADF Design este cel mai nou produs din gama de ferestre a companiei noastre. Toate elementele sale constructive principale sunt arcuite, ceea ce transforma aceste ferestre in cea mai inovatoare solutie de design. Daca adaugam si faptul ca fereastra ADF Design indeplineste toate cerintele de eficienta energetica, este lesne de inteles de ce este plasata in topul preferintelor clientilor nostri.

Din punct de vedere tehnic, bifeaza urmatoarele elemente:

 • Adancime de constructie 82 de mm, profil Salamander cu 6 camere;
 • Rigidizare standard;
 • Geam termoizolant triplu de 48 sau 52 mm;
 • Distantier termic DuraTherm, pentru a ii consolida nivelul de calitate;
 • Sistem de profile cu 3 garnituri de izolare;
 • Feronerie antiefractie.

Montata in locuinta ta, fereastra ADF Premium ofera eleganta, confort termic, protectie fonica, securitate si durabilitate. Raportul dintre pretul foarte avantajos si beneficiile oferite de acest sistem de tamplarie PVC si geam termoizolant, este excelent si cu siguranta, demn de luat in seama.

ADF Premium prezinta urmatoarele caracteristici tehnice:

 • Adancime de constructie 76 de mm, profil Salamander cu 5 camere de izolare;
 • Rigidizare standard cu otel zincat inchis pe toc, de 1,5 mm
 • Geam termoizolant dublu (24, 28, 32 sau 40 mm) sau triplu (48 mm);
 • Distantier termic DuraTherm, pentru a ii consolida nivelul de calitate;
 • Sistem de profile cu 2 garnituri de izolare;
 • Feronerie antiefractie.

Fereastra ADF Smart Alu vine cu un avantaj care nu poate fi ignorat: fereastra se poate personaliza prin placarea la exterior cu profile de aluminiu, vopsite la alegere cu o nuanta din cele peste 300 disponibile. Pe langa un design potrivit, prin placare se obtine si o rezistenta si o longevitate sporita a ferestrei.

Caracteristicile tehnice te pot ajuta sa iei o decizie si sa optezi pentru aceasta fereastra:

 • Adancime de constructie 82 de mm, profil Salamander cu 6 camere de izolare;
 • Rigidizare standard cu otel zincat inchis pe toc, de 2 mm
 • Geam termoizolant triplu;
 • Distantier termic DuraTherm, pentru a ii consolida nivelul de calitate;
 • Feronerie antiefractie.

Suntem constienti ca poate fi dificil sa te decizi asupra uneia dintre cele patru modele prezentate. De aceea, este important sa stii ca specialistii nostri te pot consilia si iti pot oferi sfaturi pretioase, astfel incat, la final, sa fii convins ca ai luat cea mai buna decizie, atunci cand ai ales ADF.

In plus, optand pentru sistemul ADF alegi singurul producator din Romania care reuseste sa ridice nivelul de calitate al ferestrelor prin implementarea tehnologiei de aplicare robotizata a unui distantier termic (de tip Warm Edge). Am reusit sa aducem clientilor nostri acest avantaj, prin deschiderea, in luna septembrie, a unei noi fabrici ce include prima linie din Romania pentru aplicarea si montarea distantierului termic DuraTherm.

Daca te intrebi ce este DuraTherm si cu ce te poate ajuta pe tine, ca si client, raspunsul nu este deloc complicat. DuraTherm este un distantier termic aplicat robotizat, care fixeaza foliile de sticla astfel incat ferestrele sa reziste o perioada cat mai indelungata si nu in ultimul rand, sa fie atractive din punct de vedere al designului. Cu alte cuvinte, am facut tot posibilul sa primesti un produs de calitate superioara, indiferent de modelul de fereastra ales.

Produsele noastre isi sustin singure pledoaria in fata clientilor, cu ajutorul calitatii lor de nivel inalt, iar noi le sustinem prin experienta, profesionalism si grija pentru client.