Certificari ADF

Calitate certificata

Grija permanenta pentru clientii, angajatii nostri si mediul inconjurator a facut ca in decursul anilor firma noastra sa se certifice in conformitate cu standardele in vigoare. Astfel s-a asigurat o imbunatatire continua a locurilor de munca si a produselor ADF.

Firma a obtinut in decursul anilor certificari precum:

  • Avizul si Agrementul Tehnic inca din anul 2004;
  • In iulie 2007 se certifica conform standardului international de calitate ISO 9001:2000, implementand in cadrul firmei Sistemul de Management al Calitatii;
  • In 2008 se implementeaza Sistemul de Management Integrat (Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate Ocupationala) conform ISO 9001: 2000 si certifica ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2007;
  • Tot in noiembrie 2008 obtine dreptul de aplicare a Marcajul CE pentru ferestrele din PVC conform certificatului acordat de IFT Rosenheim Germania. Certificarile obtinute dovedesc inca o data ca prioritatile noastre sunt: CALITATEA-MEDIUL-SANATATEA SI SECURITATEA OCUPATIONALA.

FEREASTRA ADF, Fereastra Certificata!

Toate produsele noastre sunt realizate intr-un sistem de management integrat si detin marcajul CE, lucru absolut indispensabil pentru exportul pe pietele externe.

Marci inregistrate

Interesul acordat clientului si grija pentru calitatea serviciilor oferite, precum si marcile inregistrate constituie un punct de reper in evolutia brandului ADF. Firma are inregistrate in portofoliul sau urmatoarele marci:

Anunt public

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.

TOP