Umbrire si luminozitate, vis si realitate.

Cu obloanele ADF, poti controla cantitatea de lumina care patrunde in incaperi, asigurandu-ti intimitatea si protectia impotriva conditiilor climatice extreme. Acestea ofera protectie impotriva razelor solare si ajuta la intunecarea incaperilor, asigurandu-ti un somn odihnitor atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. De asemenea, obloanele te protejeaza de caldura torida, contribuind la un microclimat mai placut si la un confort sporit in locuinta.

Pe langa functia principala de umbrire, obloanele protejeaza ferestrele de conditiile climatice nefavorabile, precum ploaia, zapada, grindina si vantul, si ofera o protectie suplimentara impotriva efractiei, ferindu-te de privirile indiscrete.

Obloanele din aluminiu ADF se potrivesc perfect atat in constructiile noi si moderne, cat si in proiectele de renovare si restaurare conservatoare. Ele adauga o valoare estetica semnificativa, oferind dinamism si prestigiu fatadei oricarui imobil.

Mai durabile! Mai usoare! Fabricate din Aluminiu.

Obloanele ADF variaza in functie de modul de deschidere si de mobilitatea lamelelor. Acestea sunt produse de umbrire care pot fi realizate cu lamele fixe sau reglabile sau cu panel tip lambriu.

Mecanismul de deschidere si inchidere al lamelelor reglabile permite ajustarea pentru intunecarea totala sau partiala a incaperilor, in functie de nevoile utilizatorului. Prin simpla rotire a lamelelor poti obtine o obturare reglabila a luminii si privirilor indiscrete ce ar putea sa va „invadeze” intimitatea si o aerisire a camerei fara deschiderea oblonului.

Aceste sisteme de umbrire sunt deosebit de apreciate deoarece intretinerea este practica si rapida si sunt suficiente minime masuri pentru a le mentine in conditii perfecte. Culoarea ramane nealterata de-a lungul anilor si structura este aproape eterna, fiind realizate din aluminiu.
Se potrivesc perfect, din punct de vedere estetic si tehnic, cu toate sistemele ADF pentru ferestre si usi de balcon.

Obloane Clasice

Reprezinta o solutie care imbina rezistenta aluminiului cu designul traditional al obloanelor. Aceste obloane standard sunt prevazute cu deschidere batanta si sunt formate din:
• toc: este rama fixa a oblonului, montata pe fatada cladirii
• cercevea: este partea mobila a oblonului care se deschide si se inchide si contine lamelele.

Obloanele pot fi deschise complet pentru a permite intrarea maxima a luminii si aerului proaspat sau pot fi inchise pentru a oferi protectie totala impotriva elementelor exterioare si a privirilor indiscrete. Ele pot fi actionate prin maner sau spanioleta.

Obloane Genovese

Sunt un model specific de obloane, denumite astfel datorita stilului traditional italian din Genova, cunoscut pentru designul sau elegant si functionalitatea sa distincta. Oblonul este impartit in doua sectiuni: partea inferioara a oblonului se deschide spre exterior, avand o traversa orizontala care desparte jumatatea fixa a panoului de cea care se deschide.

Obloanele Genovese sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc sa imbine functionalitatea cu estetica traditionala, oferind protectie, control al luminii si un design deosebit pentru ferestrele lor. Ele pot fi actionate prin maner sau spanioleta.

Obloane Storica

Storica este un sistem de obloane inovator si elegant ce ii confera casei un aspect minimalist si modern. Aceste obloane sunt proiectate fara cadru, doar cu cercevele, instalarea lor fiind realizata direct pe perete sau pe cadrul ferestrei. Astfel, cercevelele devin elementul central al designului, oferind o estetica unica.

Montarea directa pe perete sau pe cadrul ferestrei simplifica procesul de instalare, economisind timp si efort si, in acelasi timp, adauga un plus de rafinament si eficienta oricarei cladiri. Ele pot fi actionate cu ajutorul spanioletei.

Obloane Culisante

Obloanele culisante sunt o solutie moderna si eleganta pentru umbrirea si protejarea ferestrelor, combinand functionalitatea cu un design rafinat. Culisarea permite economisirea spatiului si o utilizare usoara.

Deschiderea acestora se realizeaza prin culisare laterala, oblonul alunecand pe role.
Culisarea acestor obloane se poate realiza lateral pe zidul exterior al cladirii, precum si in interiorul acestui zid.

Peste 72 de culori. Vopsite sa dureze!

Proiectate sa reziste in mediu salin.

ADF ofera o gama incredibila de optiuni pentru culori, acestea fiind tratate pentru rezistenta la medii poluate, cu umiditate ridicata sau cu solutie salina. Aceasta vopsire este denumita drept vopsire “seaside” si reprezinta un tratament anticoroziv pentru aluminiul vopsit care face ca produsul sa fie mai rezistent. Este recomandat in zonele climatice deosebit de agresive, cum ar fi zonele industrializate, centrele urbane si locatiile de pe litoral.

Obloane se pot vopsi intr-o multitudine de culori din gama RAL, in finisaje MAT, STRUCTURAT sau RAFAELO, precum si imitatii de LEMN.

Pentru livrari rapide alege culorile aflate in stoc permanent ADF:

RAL6005 Opaco Seaside

RAL7001 Opaco Seaside

RAL8017 Opaco Seaside

RAL9010 Opaco Seaside

WKA16.030 Noce Francia Seaside

Mat Seaside

RAL9006 Metallizzato Opaco Seaside

RAL9007 Metallizzato Opaco Seaside

Verniciato NCSS - P 3522 N Seaside

RAL1013 Opaco Seaside

RAL1019 Opaco Seaside

RAL5010 Opaco Seaside

RAL6009 Opaco Seaside

RAL6011 Opaco Seaside

RAL6021 Opaco Seaside

RAL7004 Opaco Seaside

RAL7016 Opaco Seaside

RAL7032 Opaco Seaside

RAL7035 Opaco Seaside

RAL7038 Opaco Seaside

RAL7040 Opaco Seaside

RAL7044 Opaco Seaside

RAL8019 Opaco Seaside

RAL9001 Opaco Seaside

RAL9002 Opaco Seaside

RAL9003 Opaco Seaside

RAL9005 Opaco Seaside

Y906A.330 Seaside

Y910H.330 Seaside

Y999E.330 Verniciato elettrocolore Seaside

YMA.330 Verniciato Argento effetto Ox Seaside

YPG.330 Grigio Gotico Opaco Seaside

YPGPP.330 Seaside

YPM.330 Marrone Gotico Opaco Seaside

YPMPP.330 Seaside

YPR.330 Rosso Gotico Opaco Seaside

YPV.330 Verde Gotico Opaco Seaside

YPVPP.330 Verde Gotico Opaco Seaside

Texturat Seaside

V.P. Noir 200 Sable' Bond Seaside

Verde Futura Sablè 300 Seaside

RAL9006 Metallizzato Ruvido Seaside

RAL9005 Metallizzato Opaco Seaside

HGRAF.030 Grigio Grafite Metalizzato Seaside

Verniciato 716 Goffrato Opaco Seaside

TP02S.030 Vern. Grigio Scuro Goffr.Opaco Seaside

TPGQ.030 Vern. Antracite Goffr. Opaco Seaside

Rafaelo Seaside

Y9010.030 Seaside

YPGR.030 Seaside

Y6500.030 Seaside

YPGMA.030 Seaside

YGSMR.030 Grigio Scuro Metallizz. Ruvido Seaside

YMARS.030 Seaside

Decor Lemn

WKA10.030 Douglas Seaside

WKA11.030 Rovere Seaside

WKA14.030 Castagno Tosca Seaside

WKA15.030 Ciliegio Rosso Seaside

WKA18.030 Noce Francia Scura Seaside

WKA19.030 Ciliegio Fiamma Chiaro Seaside

WKA20.030 Rovere Antico Seaside

WKA21.030 Noce Nazionale Seaside

WKA22.030 Ciliegio Fiamma Scuro Seaside

WKA23.030 Castagno Toscano Scuro Seaside

WKA24.030 Castagno Ruvido Seaside

WKA25.030 Castagno Antico Seaside

WKA31.230 Noce Francia Antiqua Seaside

WKA64.030 Rovere Bianco Seaside

WPKA2.030 Noce Fiammata Seaside

WPKA3.030 Noce Seaside

WPKA7.030 Ciliegio Seaside

WPKA8.030 Ciliegio Canadese Seaside

WPKA9.030 Pino Seaside

WPKN3.030 Noce Medio Seaside

Etansare perfecta

Lamelele reglabile permit ajustarea unghiului acestora, oferind posibilitatea de a controla cantitatea de lumina naturala care patrunde in incapere. Prin inchiderea completa a lamelelor, se poate obtine o intunecare totala a camerei.

Forme diverse pentru proiecte speciale.

Obloanele ADF sunt si elemente de mare valoare estetica care dau prestigiu fatadei unei proprietati. Ele pot fi integrate, atat ca forma, cat si ca stil, in orice cerinta arhitecturala: cladiri noi, renovari sau restaurari conservatoare. Pot fi executate in forme atipice si neregulate, arcade, trapez, triunghi, etc.

Sisteme de actionare

Manerele pentru obloane sunt esentiale pentru functionalitatea si estetica acestora, oferind utilizatorilor un control simplu si eficient asupra deschiderii si inchiderii obloanelor. Sunt realizate din aluminiu fiind astfel durabile si rezistente la coroziune. Au un aspect modern si elegant, fiind disponibile in doua culori: alb si negru.

Spanioleta este un mecanism de inchidere esential in constructia si functionarea obloanelor. Asigura securizarea obloanelor prevenind deschidere nedorita din exterior. Este compusa dintr-o tija metalica care se fixeaza pe cadrul oblonului si se misca cu ajutorul unui maner pentru blocare sau deblocare

Proiectate pentru exploatare indelungata

Toc cu aripa de renovare de 28 mm

Toc cu aripa de renovare de 50 mm

Cercevea coplanara

Montant / Bandou

Lamela Fixa

Lamela Orientabila

Beneficii remarcabile

  • Umbrire si reglare a intensitatii luminii
  • Protectie impotriva conditiilor climatice extreme
  • Protectie contra privirilor nedorite
  • Se potrivesc perfect oricarui tip de arhitectura
  • Siguranta si protectie antiefractie
  • Fabricate si vopsite sa reziste in timp

De ce?

Obloanele ADF confera fatadelor un aspect atractiv, iar datorita diversitatii formelor si culorilor, obloanele se integreaza optic oricarei arhitecturi, conferind accente deosebite. In plus, protejeaza contra vantului, soarelui puternic si a privirilor nedorite.

Cere Oferta


    TOP