Tehnologie

de ultima generatie.

Performanta

Pentru a produce cele mai bune ferestre, am facut o selectie asupra furnizorilor de utilaje si am investit in echipamente performante ce functioneaza cu o precizie de pana la 0,2 mm.

Automatizare

ADF produce tamplarie din PVC, precum si geam termoizolant pe linii de productie complet automatizate, la cele mai inalte standarde. Astfel, peste 90% din operatiile executate in ciclul de productie, se fac pe utilaje moderne garantand o precizie maxima.

Control

Pe parcursul fiecarui proces de productie am stabilit un sistem de asigurare al calitatii (verificare pe flux) capabil sa raspunda standardelor noastre de calitate.

Livrari rapide

Pentru a respecta termenele de livrare, liniile tehnologice de ultima generatie sunt dotate cu asistenta computerizata permitand Serviciului Clienti monitorizarea stadiului in care se afla fiecare proiect.

Investitii permanente

Mentinem si dezvoltam permanent capacitatea de competitie. Investitiile noastre se regasesc in capitalul uman, in programe si utilaje de ultima generatie, toate acestea pentru ca produsul final obtinut sa indeplineasca cele mai riguroase standarde europene.

TOP