Usi culisante cu ridicare

Deschideri foarte mari / Manevrare usoara

Usi culisante cu ridicare

Pentru a obtine perspectiva generoasa asupra exteriorului, senzatia de libertate si siguranta, ADF lanseaza cel mai nou sistem de culisante cu ridicare dedicat spatiilor de zi. Acest produs special conceput, imbina deschiderile mari, manevrabilitatea usoara cu confortul termic si acustic. Cu o simpla intoarcere de maner poti crea o legatura continua intre interior si exterior.

Vizibilitate: Culisanta cu ridicare iti va oferi o perspectiva completa asupra exteriorului casei tale, avand o lungime de pana la 6,5 m si o inaltime de pana la 2,5 m.

Deschidere mare: Prin deschiderea de pana la 3,2 m a usii poate trece aerul curat de afara, briza relaxanta, sunetul ploii si, mai ales, sentimentul ca esti in natura.

Trecere lina: Sa scoti pe terasa o masuta cu rotile, un fotoliu sau caruciorul copilului este foarte usor, pentru ca pragul special face trecerea foarte lina.

Confort: Te vei bucura de ceea ce-ti place, pentru ca performantele de protectie ale usii au capacitatea de a tine afara frigul si zgomotele nedorite.

Manevrabilitate: Culisanta cu ridicare este foarte usor de manevrat, chiar si de catre copii, datorita sistemului special de ridicare si alunecare lina.

Lumina: O casa plina de lumina naturala este o casa ce contribuie la sanatatea generala a familiei si sanatatea ochilor in special.

Siguranta: Usa culisanta cu ridicare ADF te va proteja de vizitele nedorite prin sistemul de inchidere si tehnologia de varf a sticlei antiefractie.

Estetic: Aspectul general al casei va fi remarcabil pentru ca sunt apreciate casele moderne cu ferestre si deschideri mari.

Silentioasa: Poti iesi si intra fara sa deranjezi pe nimeni, ajutat de sistemele de deschidere si rulare silentioase, precum si de sistemul de inchidere controlata SoftClose.

Automatizare: Pentru momentele in care vrei sa te bucuri total de momentul de relaxare, poti opta pentru sistemul de deschidere automata a usii cu telecomanda sau buton.

TOP