5 motive sa vizitezi showroom-ul ADF

Stim cu totii ca pandemia a modificat modul in care ne facem cumparaturile, majoritatea fiind acum accesibile de la un click distanta. Daca pe unele dintre acestea merita sa le comanzi din confortul casei tale, pentru investitiile de lunga durata iti recomandam sa faci o vizita magazinelor fizice sau showroom-urilor disponible in zona ta. Motivul? Atunci cand vine vorba de tamplarie, ferestre si usi, avem chiar 5 motive pe care dorim sa ti le impartasim:

Vizualizezi mai usor cum ar arata noile ferestre sau usi, montate in locuinta ta

Fiind o investitie de lunga durata, va trebui sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al caracteristicilor si calitatii produselor. Prezentarile produselor de pe site sunt extrem de valoroase, te pot ajuta sa iei o decizie, pe care, ulterior, o poti confirma printr-o vizita in showroom. Astfel, vei putea observa intregul set de caracteristici ale produsului si cat de bine s-ar potrivi acesta in locuinta ta.

Te poti decide mai usor

Alegerea ferestrelor si usilor poate fi uneori o decizie coplesitoare. Este o idee buna sa consulti optiunile de pe site si, ulterior, sa vizitezi showroom-ul pentru a te decide. Poti observa combinatiile de culori si caracteristici si analiza modelele disponibile. Avand optiuni reale pe care sa le compari, va fi mai facil sa iei o decizie la fata locului.

Beneficiezi de consultanta si raspunsuri prompte la intrebari

Consultantii din showroom stiu totul despre produsele disponibile si iti vor impartasi din experienta lor. Pe langa raspunsuri la intrebari, poti descoperi si trenduri sau produse populare achizitionate de cei din zona ta. Iar pentru momentele in care nu te poti decide, un consultant te poate sfatui, atat cu privire la optiunile alese de tine, cat si cu alte recomandari potrivite pentru locuinta ta. Vei avea mereu o persoana cu vaste cunostinte in domeniu, care sa te ghideze si sa iti ofere alternative potrivite.

Vei sti exact ce ai comandat

Vizualizand produsul in showroom, nu vei mai avea dubii cu privire la nuanta de culoare, caracteristici sau modul in care ferestrele se vor integra in designul locuintei. Atunci cand primesti ferestrele sau usile acasa, vei fi surprins doar placut.

Afli beneficiile diferitor tipuri de ferestre si usi

Produsele pot beneficia de caracteristici ce au un aport crescut asupra confortului, fiabilitatii sau securitatii. Un consultant iti poate aduce la cunostinta toate aceste caracteristici si te va ajuta sa le identifici pe cele necesare. Un trend in aceasta directie il reprezinta ferestrele eficiente energetic, care iti asigura un confort sporit, protectie solara si fonica si o reducere considerabila a costurilor facturilor.

Cum te ajuta ferestrele eficiente energetic sa economisesti?

Valorile ridicate de izolatie a ferestrelor contribuie la diminuarea consumului de energie si la reducerea costurilor. Astfel, pe timp de vara, ferestrele vor favoriza mentinerea unor temperaturi scazute, nefiind necesara utilizarea excesiva a aerului conditionat. Pe timpul iernii, estea mentin temperatura calduroasa in interior, ajutand la economisirea cheltuielilor cu incalzirea. Acestea sunt recunoscute pentru o calitate ridicata si gradul inalt de securitate.

Un consultant iti poate oferi mai multe informatii cu privire la intreaga gama de beneficii a ferestrelor eficiente energetic, asa ca te asteptam in showroom! Aici poti verifica cel mai apropiat showroom ADF: https://fereastra-adf.ro/showroom-adf/.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest tip de ferestre, poti consulta si articolul Tehnologiile ADF pentru ferestre eficiente sau discuta cu noi online: https://fereastra-adf.ro/contact-adf/.