Tamplarie PVC Suceava

Compania ADF este unul din principalii producatori de tamplarie PVC din Romania avand o experienta de peste 24 de ani in domeniu. ADF inglobeaza productia completa a ferestrelor si usilor din PVC si productia geamului termoizolant, servicii de consiliere, transport si montaj prin reteaua sa integrata de showroom-uri proprii si parteneri atat in Romania, cat si in Europa.
tamplarie PVC Suceava
Pentru a asigura produse de inalta calitate, compania investeste permanent in materii prime de inalta calitate, baze materiale si logistice, precum si capacitati de productie performante. ADF produce unele dintre cele mai bune ferestre si usi din PVC si pentru ca lucreaza cu cei mai buni furnizori: SALAMANDER la profile PVC, MACO la feronerie, SAINT-GOBAIN pentru geam termoizolant (asa numitul geam termopan).
Tehnologii de productie utilizate sunt de ultima generatie, complet automatizate si asigura calitatea inalta si constanta a ferestrelor si usilor ADF.

Produsele din oferta ADF asigura un grad ridicat de functionalitate si pot contribui deopotriva la realizarea facila a cladirilor noi, a modernizarilor de imobile, a renovarii cladirilor istorice sau a conservarii monumentelor de patrimoniu. Produsele ADF incearca, astfel, sa indeplineasca toate cerintele beneficiarilor, care sunt tot mai numeroase, atat din punct de vedere tehnic, estetic, cat si economic. Calitatile furnizorului de tamplarie PVC Suceava trebuie verificate inainte de a demara proiectul. Marturie la ADF stau miile de clienti multumiti si lucrarile executate: de la scoli, gradinite, spitale, banci, hoteluri, biserici, sedii de birouri, spatii comerciale pana la cartiere rezidentiale, blocuri, vile, case de vacanta si apartamente. Toate acestea recomanda ADF ca fiind un partener de incredere.

Portofoliul companiei ADF cuprinde:

- Ferestre si usi rezidentiale din tamplarie PVC Suceava;
- Usi culisante cu ridicare, osciloculisante sau culisante in plan;
- Fereste placate la exterior cu profile din aluminiu;
- Sisteme de umbrire: rulouri, obloane.

Ferestrele si usile ADF sunt disponibile in urmatoarele variante constructive: ADF Exclusiv, ADF Design si ADF Premium. Acestea includ profile cu adancime constructiva de 76 mm, 82 mm sau 92 mm, 5 sau 6 camere de izolare si cu o grosime a peretilor exteriori de minimum 3 mm.

In acelasi timp, sistemul de tamplarie PVC Suceava este prevazut cu profile de rigidizare din otel zincat de 1,5 mm sau 2 mm (pentru ferestre) si de 2 mm (pentru usile de balcon si cele rezidentiale). De asemenea, integreaza geam termoizolant dublu sau triplu, cu grosimea pachetului de 24 mm, 32 mm, 40 mm, 48 mm, 52 mm sau 60 mm. In productia acestor pachete de geam termiozolant este utilizat distantier termic SWISSPACER Ultimate, cel mai performant distantier termic din lume (denumit si „warm edge" sau distantier cald. Compania ADF dispune de singurul utilaj din Romania care prelucreaza automat distantierul SWISSPACER Ultimate.

Toate produsele ADF sunt realizate intr-un sistem de management integrat si detin marcajul CE, atat pentru ferestre si usi, cat si pentru geam termoizolant, lucru absolut indispensabil pentru export.

O fereastra de calitate presupune si un montaj de calitate si de aceea ADF se implica in mod activ in specializarea personalului propriu, precum si al partenerilor. Montajul se realizeaza cu echipe specializate si se executa in conformitate cu cataloagele tehnice. Materialele de montaj sunt de cea mai buna calitate, iar solutiile constructive sunt cele mai adecvate, conferind lucrarii etansare si functionalitate.

Un element constructiv in dezvoltarea unei relatii de succes il constituie calitatea inalta a consilierii si asistentei acordate de ADF. Pentru orice probleme exista solutii. Consilierii ADF (tehnici si de vanzari) au experienta si cunostintele necesare pentru ca, impreuna cu beneficiarii, sa aleaga cele mai adecvate solutiii tehnice si constructive. Astfel, ADF este un furnizor de solutii.
Compania ADF livreaza ferestre si usi din tamplarie PVC Suceava in orasele din zona Moldovei. Aproximativ 40% din productia totala se exporta in Italia, Franta, Belgia, Germania si Austria, unde, inca de la debutul implicarii in operatiuni de acest tip, au fost initiate parteneriate cu firme locale care se implica si in instalarea produselor.

DA! Fereastra ADF

TOP